Autizmus funkcionális komplex terápia szülői tanácsadás

Autizmusban érintett édesanyaként kutattam fel és foglaltam össze az autizmus kezelési lehetőségeinek a legújabb, leghatékonyabb megközelítését és terápiáit. Ez minden életkorban képes a gyermeket ebből az idegrendszeri tünetegyüttesből nagyon nagy sikerrel jelentősen előre vinni, sőt kis életkor esetén jó eséllyel teljesen kihozni.
Nemcsak autizmus, mert ide tartozik az ADHD, ADD, viselkedészavar, felsőlégúti betegségek, ekcéma is.

Tovább...

Funkcionális táplálkozási tanácsadás

Személyre szabott egészségfejlesztési szemlélet, ahol nem az egyes állapotok tüneteinek a kezelése a cél, hanem a valódi okok feltérképezése és azok természetes módszereken alapuló, táplálkozási és életmód terápiával történő megváltoztatása.
A funkcionális szó jelentése a táplálkozásban, hogy olyan ételeket, konkrétabban nézve olyan tápanyagokat fogyasszunk, amelyek a szervezetünk működéséhez szükségesek, úgy, hogy az egyensúlyban legyen.

Tovább...

Szülői és gyógypedagógiai tanácsadás

Tapasztalataink szerint sokan igénylik, hogy nézzük meg a gyermeküket. Nem akarják elvinni semmilyen intézménybe, csak mi, akik már sok mindent láttunk, mondjuk meg, hogy autista-e. Tanácsadásunkat gyógypedagógus tréner kollégáim végzik.
Sok szülő kifejezetten igényli a SZÜLŐI TANÁCSADÁS-t. Számukra egy sokat látott sorstárs szülő az, akitől az igazat elfogadják, legyen az akár rossz hír. Szülői tanácsadás keretein belül rajtam kívül egyik kolléga szintén részt vesz. A találkozó során eltöltünk 1 órát a játszószobában, a szülővel való kötetlen beszélgetés során elmondjuk véleményünket, a gyógypedagógus kollégák pedig igény esetén leírják a tapasztaltakat.

Tovább...